Persbericht omtrent coronavirus

Beste,

De Nationale Veiligheidsraad heeft op 17 april beslist dat massa-evenementen tot 31 augustus niet toegelaten zijn in België. Het gemeentebestuur en de veiligheidscel analyseerden en beoordeelden de richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad en kwamen samen met het bestuur van Klaver 7 vzw tot het besluit dat we omwille van veiligheidsredenen en de gezondheid van elke bezoeker Heusdenkoers dit jaar moeten annuleren.

Wij zien ons genoodzaakt om de wedstrijden van Dames Elite op 8 augustus en Heren Elite op 11 augustus uit te stellen naar 2021. De organisatie hoopt dan ook op alle begrip voor de genomen maatregel. Het allerbelangrijkste nu is de strijd tegen het Coronavirus COVID-19 zodat we zo snel mogelijk ons normale leven kunnen hernemen.

Voor Heusdenkoers is dit een tweede zware dobber die we moeten verwerken op enkele weken tijd. Op 12 maart 2020 moesten wij al afscheid nemen van onze ere-voorzitter Willy Hamerlinck. Het was de bedoeling Willy een waardig eerbetoon te geven op zijn Heusdenkoers.

Wij wensen iedereen veel sterkte en een goede gezondheid in deze moeilijke periode en bedanken ook graag onze Partners voor hun steun. Wij zullen hier snel met hen over communiceren.

Zoals elk jaar steunen wij een goed doel door de verkoop van onze miniatuur fietsjes, ook dit jaar willen wij dit doen. Deze kan je vanaf 11 mei kopen via de website: www.heusdenkoers.be dit voor de prijs van 10 euro. De opbrengst van deze mini bikes 2020 willen wij schenken aan het woonzorgcentrum Kouterhof te Heusden.

We starten nog vandaag met de voorbereidingen voor volgend jaar. We hopen op een spetterende editie in 2021! Hopelijk mogen we jullie volgend jaar opnieuw ontvangen om samen te genieten van een zomerse Heusdenkoers

Fred Hamerlinck (Voorzitter) & Bart Clauwaert (Secretaris) en het Heusdenkoers-Team

Voor meer info of een interview kan u ons steeds contacteren:

Fred Hamerlinck 0475 571158
Bart Clauwaert 0486 367784

U kan ons ook volgen op onze facebookpagina